Ongi etorria gure erretegira, etxean bezala egoteko

Erretegia Iruñean. Zizur Txikian, Iruñetik 4 kilometrora, dagoen Bidea 2 erretegian oso toki abegikorra aurkituko duzu, sarrera, haragi eta arrain, etxeko postre eta ardo karta aukeratuarekin gozatu ahal izateko.

40 pertsonarentzako jantoki zabala dugu beheko solairuan, eta 20 pertsonarentzako jantoki pribatua, bilera pertsonalagoetarako.

Aparkatzeko gune zabala jatetxearen ondoan.

Gregorio Tolosa

Basque Culinary Centerreko parrila ikastaroetan irakasle den GREGORIO TOLOSA da Bidea 2 erretegiaren (2 Repsol Eguzki 2016) buru. Lehengaiek eta teknika zainduak Nafarroako gastronomiaren maila altuenera daramate.

Sukaldeetan lehenbiziko pausoak eman ondoren, ia bi hamarkadaz parrilako maisu hoberenen ondoan jarduteko aukera izan zuen, eta horrek teknika bikaina eman zion, eta teknika hori eboluzionatuz eta hobetuz joan da bere eskuetan, sari garrantzitsuak lortzera heldu arte. Horrela, parrilan ari den pertsonaren eta arte-ikatzezko brasaren arteko sinbiosi ezin hobea sortu da, eta Bidea 2 erretegia da hori erabiltzen duen bakarra.

GURE ARRAKASTA, BRASAREN TEKNIKAREN ETA LEHENGAIAREN GOI MAILAKO KALITATEAREN ARTEKO UZTARTZE BIKAINETIK SORTZEN DA

Gregorio Tolosa

Arrakastaren formula, eskaintzen diren lehengai guztiek eta bakoitzak duten kalitatearekin osatzen da, eta, horrez gain, goi mailako jatetxeek soilik eskaintzen duten bezeroari zuzendutako zerbitzuarekin eta arretarekin. Horrela, gaur egun Bidea 2 erretegia Espainiako 100 jatetxe hoberenen artean dago. Esfortzu eta sakrifizio handiz, gure herrialdeko gastronomiaren alorreko espezialista hoberenek osatutako kritika zorrotzenaren aintzatespena lortu da.

Bidea 2 erretegian

Imagen Galardón '2 Soles REPSOL' de Asador Bidea 2

Saritutako 2 zolak Repsol 2017

Erreferentziazko tokia Nafarroako gastronomian, brasak leku nagusia hartuz, gure produktu guztien eta bakoitzaren kalitate maila gorena goza eta dasta dezazun, eta baita gure bezeroei eskainitako arreta familiar bikainaz ere, bezeroen beharrak ahalik eta gehien asebetetzeko asmoz.

Izan ere, Bidea2 erretegian, gauzak honela egitea atsegin dugu …

Betiko kalitatearekin eta maitasunarekin

Gure Karta

SARRERAK

  • Lekunberriko txistorra 8€
  • Etxean eginiko odolkia 8€
  • Santoñako antxoak oliba olio birjina estran 18€
  • “Eskuz ebakitako” ezkur urdaiazpiko iberiarra 23€
  • Kontsomea gorringoarekin 6€
  • Bertako tomate entsalada hegaluze mendrezkarekin 18€
  • Letxuga eta tipula entsalada 6,5€
  • Entsalada mistoa 14€
  • Nafarroako zainzuri zuri osoak 14€
  • Mendabiako pikillo piperrak 12€
  • Onddoak plantxan salteaturik 25€
  • Legatz kokotxak brasan 26€

HARAGIAK

  • Galiziako behi txuleta brasan (kilogramoko) 52€
  • Galiziako behi azpizuna 26€
  • Galiziako behi entrekota 28€

ARRAINAK

  • Bisigua parrilan (gutx. 2 perts.) MPA
  • Erreboilo basatia parrilan (gutx. 2 perts.) MPA
  • Mihi-arraina brasan (gutx. 2 perts.) MPA
  • Meroa parrilan (gutx. 2 perts.) MPA
  • Bakailaoa parrilan 24€

POSTREAK

  • Etxean eginiko mamia eztiarekin edo azukrearekin 7€
  • “Idiazabal” gazta sagar gozokiarekin 7€
  • Esne frijitua 7€
  • Gazta tarta 7€
  • Etxean eginiko flana izozkiarekin 7€
  • Arroz esnea 7€
  • Mami sorbetea 7€
  • Limoi sorbetea cavarekin 7€
  • Mandarina sorbetea 7€
  • Etxean eginiko kanutotxoak kremarekin 7€
  • Txokolatezko coulant-a esne-gain izozkiarekin 7€
  • Era artisauan eginiko izozki aukera zabala 7€
  • Torrada 7€
  • Sagar hostorea 7€
  • Pantxineta 7€
MPA (Merkatuko prezioaren arabera)

Prezioek ez dute barne hartzen BEZari dagokion %10a.

Sarrerak

Zer hobea jaten hasteko sarrera hoberenen aukeraketa bikaina baino, Lekunberriko txistorra, etxean eginiko odolkia, Santoñako antxoak, kontsomea, salteaturiko onddoak, entsaladak, Nafarroako zainzuriak eta gure Lodosako pikillo piper bikainak.

Haragiak

Bidea 2 erretegian kalitate hobereneko Galiziako aukera bikaina daukagu. Galiziako behi txuleta gure sukaldaritzako kutixia hoberenetakoa da, prozesu egokiei jarraituz lorturikoa, plater gozo hori behar bezala gozatzeko.

Galiziako behi azpizunak txuletak jarraitzen dituen kalitate eta bikaintasun prozesu berberak jarraitzen ditu, mahaian daudenei plater bikainaz gozatzeko aukera eskainiz.

Arrainak

Gure arrain aukeraketa bikaina eskaintzen dizugu, kontu handiz parrilan prestaturik, gure Bisigua, Erreboilo basatia, Meroa, Bakailaoa, Legatz kokotxak eta Santoñako antxoak ezin gozoago egon daitezen.

Gure arrain guztiek freskotasun eta aukeraketa paregabea dute, mokadu bakoitza paregabeko esperientzia bilaka dadin. Mahai onarekin dugun konpromisoa da gure ezaugarri nagusia.

Bidea 2 erretegian harriturik utzi nahi zaitugu, tratu pertsonalizatuarekin eta janari aukera hoberenarekin, oso menu gozoa eta kontu handiz prestaturikoa eskaintzeko, zure bisita esperientzia paregabea bilakatzeko.

Postreak

Gure sarrerak eta gure haragiak edo arrainak dastatu ondoren, hoberena, inolako zalantzarik gabe, gure aukera zabalaren artean aukeraturiko postre bikaina izango da. Etxean eginiko mamitik, gazta tartatik edo flanetik hasi eta kremadun kanutotxo bikainetara, esne frijitura edo limoi eta cava edo mandarina sorbeteetara, horiek ere etxean eginikoak, eta baita bazkariari edo afariari amaiera ezin hobea emango dioten beste hainbat ere.

Jantoki pribatua

Gure jantoki pribatuan era intimoagoan eta pertsonalagoan gozatu ahal izango duzu zure ekitaldiez eta bilerez. Goiko solairuan dago, 20 pertsona inguru jasotzeko dago prestaturik eta aurretik eginiko erreserba bitartez baino ezin da erabili.

Upategia

Bidea2 erretegian upategi zabala daukagu, jatorrizko hainbat izendapeneko ardoekin. Hori dela eta, gure ardoen eta produktu tradizionalen arteko fusioa esperientzia ahaztezina izango da gure bezeroentzat.

NAVARRA J.I.

KRIANTZAK

  • Barón de Magaña 19€
  • Olimpia (Edicion Limitada Graciano) 19€
  • Bodegas F. Olimpia “Legado de Familia” (Navarra) 18€
  • Inurrieta “Cuatrocientos” (Navarra) 18€
  • Otazu “Premium Cuvée” 20€
  • Tandem “Ars Nova” 20€
  • Ochoa tempranillo 20€
  • Seis de Azul y Garanza 22€
  • Viña Valdorba “Eolo” 21€
  • Pagos de Araiz “Blaneo” 24€
  • Pago de Cirsus Cuvee 22€

ERRESERBAK

  • García Burgos V.S. 22€
  • Inurrieta “Altos” Reserva 23€
  • Chivite “Viñas Viejas” Reserva 24€
  • Tandem “Macula”23€
  • Señorío de Sarria Gran Reserva 24€
  • Príncipe de Viana “1423” 26€
  • Magaña Reserva 26€
  • Pago de Otazu 27€
  • Hacienda de Arinzano 29€
  • Pago de Cirsus “Selección Familia” 28€
  • García Burgos S.H. 30€
  • Les Domaines de Lupier “El Terroir” 31€
  • Albret “La viña de mi madre” 31€
  • Chivite 125 aniversario 30€
  • Inurrieta “Laderas” 37€
  • Inurrieta “PV” 37€
  • Pago de Larrainzar 39€
  • Santa cruz de Artazu 42€
  • Magaña “Calchetas” 42€
  • Otazu “Altar” 45€
  • García Burgos “Finca La Cantera” 45€
  • Les Domaines de Lupier “La Dama” 50€
  • Azul y Garanza “Desierto” 50€

RIOJA J.I.

KRIANTZAK

  • Coto 18€
  • Bodegas Muriel “Jme” (Rioja) 18€
  • Rioja vega (Edición Limitada) 18€
  • Real Asua 19€
  • Tobelos 20€
  • Viña Salceda 20€
  • R. de Remirez de Ganuza 23€
  • Conde de Valdemar Inspiración 22€
  • Viña Aberdi 22€
  • Sierra Cantabria 22€
  • Campillo 22€
  • La Montesa 23€
  • Lan D-12 21€
  • Ramón Bilbao “Edición limitada” 23€
  • Luis Cañas 22€
  • Muga 24€
  • Angeles de Amaren de Luis Cañas 25€
  • Pujanza Finca Valdepoleo 27€
  • Izadi “El regalo” 26€

ERRESERBAK

  • Heras Cordón V.S. 21€
  • Coto de Imaz 25€
  • Finca Emperatriz “terruño” 28€
  • Conde de los Andes 27€
  • Artadi “viñas de gain” 33€
  • Marqués de Vargas 27€
  • Marqués de Riscal 26€
  • Barón de Ley “Finca Monasterio” 28€
  • Remelluri 28€
  • Sierra Cantabria Cuvée 30€
  • Imperial 30€
  • Finca Valpiedra 30€
  • Viña Tondonia 35€
  • Remírez de Ganuza “Finca Ganuza” 36€
  • Finca Torrea “Marqués de Riscal” 35€
  • Roda 37€
  • Lan “A Mano” 37€
  • Contino 32€
  • Ardanza 32€
  • Rioja Alta Gran Reserva 904 44€
  • Puntido 44€
  • 200 Monges 44€
  • San Vicente 46€
  • Remírez de Ganuza “Viña coqueta” 50€
  • Remírez de Ganuza “Trasnocho” 90€

RIBERA DE DUERO J.I.

KRIANTZAK

  • Rubiejo (Ribera del Duero) 21€
  • Pago de Capellanes “Roble” 23€
  • Abadia de San Quirze 21€
  • Arzuaga (La Planta)  19€
  • Cillar de Silos 25€
  • Viña Pedrosa Crianza 28€
  • Cair de Luis Cañas 27€
  • Viña Sastre Crianza 27€
  • Emilio Moro 29€
  • Arzuaga Crianza 32€
  • Pago de Capellanes Crianza 33€
  • Tomas Postigo 36€
  • Bosque de Matasnos Crianza 35€
  • Pago de Carraovejas Crianza 38€
  • Matarromera Crianza 37€
  • Carmelo Rodero 31€
  • Dehesa de los Canónigos 32€
  • Finca Villacreces 34€

ERRESERBAK

  • Abadía Retuerta (Selección Especial) 29€
  • Torresilo 42€
  • Cepa 21 33€
  • Rubiejo (Evolución) 38€
  • Mauro 42€
  • Hacienda Monasterio 44€
  • Maleolus 44€
  • Alion 67€
  • Vega Sicilia “Valbuena 2006” 130€
  • Bosque de Matasnós “Edición limitada” 42€

BESTE IZENDAPEN BATZUK

  • Pittacum “Bierzo” 23€
  • Clunia “Syrah” 24€
  • Guelbenzu “Evo” 26€
  • Tres Picos 26€
  • Petalos del Bierzo de Palacios Remondo 27€
  • Scala dei (Priorato) 42€
  • Martinet Bru de Mas Martinet (Priorato) 30€

MAGNUM BOTILAK

  • Príncipe de Viana 1423 42€
  • Abadía Retuerta 62€
  • Heras Cordón 37€

TORO J.I.

  • Almirez 26€
  • San Román 38€
  • Victorino 52€
  • Pintia 52€

ARDO GORRIAK

  • Orvalaiz 14€
  • Rubiejo 15€
  • Bodegas F. Olimpia “15 de Abril” (D.O. Navarra) 15€
  • Otazu 15€
  • Mediodía (iñurrieta) 15€

ARDO ZURIAK

  • Inurrieta “Orquídea” 16€
  • Otazu Chardonnay 17€
  • Joaquín Rebolledo (Godello) 18€
  • José Pariente Verdejo 21€
  • Louro (Godello) 20€
  • Moscato de ochoa (MdO) 22€
  • Tomás Postigo 24€
  • Conde de los Andes 22€
  • Ramírez de Ganuza (fermentado en barrica) 35€
  • Otazu (fermentado en barrica) 37€
  • Protos Verdejo 18€
  • Ossian 35€
  • Remelluri 68€

ALBARIÑOAK

  • Terras Gauda 24€
  • Mar de Frades 25€
  • Santiago Ruiz 25€
  • Marqués de Vizhoja “Torre de la Moreira” 18€

SAGARDOAK

  • Sidra Saizar 8€
  • Sidra Zelaia 8€

CAVAK

  • Juvé y Camps “Cinta Púrpura” Reserva 18€
  • Juvé y Camps Reserva Familia 23€
  • Juvé y Camps Gran Reserva 42€

TXAKOLINA

  • Txomin Rtxaniz 19€
  • Aitaren 34€

CHAMPAGNEA

  • Moët Chandon 46€
  • Taittinger 44€
  • Louis Roderer 60€

 

Prezioek ez dute barne hartzen BEZari dagokion %10a.

Prezioek ez dute barne hartzen BEZari dagokion %10a.

Argazkiak

  • Imagen nevera Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen postre de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen tomates de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen rodaballo de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen setas de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen kokochas de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de Gregorio Tolosa en la brasa de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de flan de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de chuletón a la brasa de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de otro chuletón de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de caviar de Getaria de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de parte de un buey de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen del comedor de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen del comedor de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen del comedor de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen del comedor de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de anchoas a la brasa de Bidea 2, Asador en Pamplona
  • Imagen de anchoas a la brasa de Bidea 2, Asador en Pamplona
Gehiago ikusi

Erreserbak

Izena (*)

Posta elektronikoa (*)

Telefonoa (*)

Mezua (*)

Non gaude